El nostre Equip

El nostre equip està format per professors llicenciats amb molt anys d'experiència en la docència. Tenim material d'estudi propi que avala la professionalitat amb la qual treballem i ha estat un pilar fonamental per a molts alumnes en la compressió dels diferents temes d'estudi.

El nostre compromís amb la formació ha creat un estil propi i únic de treball, "l'estil Galileo". Servei, qualitat, eficiència, eficàcia i capacitat d'adaptació són la base del nostre treball, i això ens ha permès adquirir un ampli prestigi i reconeixement. L'alt percentatge d'aprovats així ho acredita.

Diego3.jpg

Diego Cavalieri 

Llicenciat en  Farmàcia i Ciències Químiques per la Universitat de Buenos Aires (Argentina). Títol homologat a Espanya pel Ministeri d'Educació.

Director del Centre i professor.

 

Paride2.jpg

Roberto Minetti

Llicenciat en Enginyeria Superior en Electrònica per la Universitat de Gènova (Itàlia). Títol homologat a Espanya pel Ministeri d'Educació.

Professor.


L'acadèmia

Som una acadèmia amb gran experiència en el món de l'ensenyament que ofereix tant classes de reforç i suport per a, ESO, batxillerat com universitat. En Galileo comencem la nostra activitat en 2004 però el nostre personal docent porta fent classes des de fa anys a alumnat de totes les edats i nivells.

La nostra filosofia és la d'oferir una formació efectiva, amb grups reduïts i una atenció personalitzada. En Galileo ens hem especialitzat en formació amb les següents modalitats d'estudi:

  • Presencial, amb assistència als nostres centres.
  • Semipresencial amb estudi a distància i suport en els nostres centres.
  • A distància, una modalitat formativa que cobra cada dia més auge pels excel·lents resultats que s'obtenen amb els nostres cursos online.

Amb més de 15 anys d'experiència, els resultats estan garantits, ja que la nostra forma de treballar està pensada perquè l'alumnat desenvolupi tot el seu potencial i capacitat d'estudi, la qual cosa fa que aconseguim un major índex d'aprovats. Per a aconseguir aquest objectiu oferim:

  • Un ensenyament personalitzat, la qual cosa ens permet ensenyar el que és necessari a cada moment. Durant les classes, cada persona és tractada de forma individualitzada seguint la metodologia més adequada a les seves circumstàncies.
  • Acostem al nostre alumnat noves tècniques d'estudi de fàcil aprenentatge i aplicació, així s'optimitza el seu esforç i rendiment.
  • Seguiment continu de l'evolució de l'aprenentatge, la qual cosa ens permet aconseguir l'èxit.
  • El nostre alumnat rep suport i motivació constant.

Si estàs buscant acadèmia per a les teves classes de suport o per a preparar la teva futura ocupació, podem ajudar-te. Informa't sense compromís!

Informació de contacte

Rambla Principal, 96 08800 Vilanova y la Geltrú (BCN)

Contacta amb nosaltres. Utilitza el formulari per a una resposta ràpida

Xarxes Socials

 

FB.png   IG.png  YT.png

Opinions

 

Echa un vistazo a lo que nuestros alumnos piensan de nosotros:

google_reviews.png

Centre d'Estudis Galileo | Avís Legal | Tots els drets reservats | disseny web: ohmywebness.com