Àrees de formació

En aquest apartat pots trobar tots els nostres cursos encaminats a formar-te en professions actuals i amb alta demanda laboral.

Classes de reforç ESO i Batxillerat

Impartim classes de suport de totes les assignatures: matemàtiques, llengua espanyola, català, anglès, informàtica, tecnologia, electrotècnia, física, química, ciències socials, història, economia, biologia, història de l'art, geografia, filosofia.

Selectivitat

Et preparem per a l'Avaluació de Batxillerat per a l'Accés a la Universitat (EBAU), per a estudiants provinents de Batxillerats sigui Nacionals que Internacionals (Selectivitat UNED). També preparem per a la prova d'accés a la Universitat per a majors de 25/45anys. Totes les especialitats. En algunes convocatòries aconseguim el 100% d'aprovats.

Universitat

Cursos extensius i intensius d'assignatures impartides en la UPC de Vilanova (EPSEVG). Classes particulars en assignatures tècniques i científiques. Els nostres professors són tots titulats universitaris amb molts anys d'experiència. Elevat percentatge d'aprovat.

Formació online

En aquesta modalitat en Galileo tenim una àmplia oferta formativa, des de cursos en vídeo fins a classes online via ZOOM. El nostre professorat posseeix una dilatada experiència en eLearnning.

Disposem d'una plataforma per al suport a la docència (LMS), visita galileo-digital.com.

Informació de contacte

Rambla Principal, 96 08800 Vilanova y la Geltrú (BCN)

Contacta amb nosaltres. Utilitza el formulari per a una resposta ràpida

Xarxes Socials

 

FB.png   IG.png  YT.png

Opinions

 

Echa un vistazo a lo que nuestros alumnos piensan de nosotros:

google_reviews.png

Centre d'Estudis Galileo | Avís Legal | Tots els drets reservats | disseny web: ohmywebness.com