Selectivitat

La classes d'aquest curs són classes de pissarra, de grup reduït, en les quals es veu tot el temari. Es practica durant el curs amb exercicis tipus examen i periòdicament amb simulacres per recrear l'atmosfera de selectivitat i així afrontar el dia de l'examen amb tranquil·litat.

Els nostres cursos t'ofereixen la qualitat necessària perquè puguis, no només superar la Prova d'Accés a la Universitat, sinó, sobretot, obtenir la nota exigida per estudiar la carrera desitjada.

Facilitem a l'alumne tot el material necessari per al seguiment de la preparació.

Les assignatures que impartim són les següents: Inglés, Matemàtiques II, Matemàtiques CCSS, Filosofia, Història d'Espanya, Física, Química, Català, Castellà, Geografia, Economia, Dibuix Tècnic, Ciències de la Terra, Tecnologia, Electrotècnia… per a altres assignatures pregunta'ns.

Objectiu Selectivitat 

Aquest curs va dirigit als alumnes que estiguin cursant segon de batxillerat o portin bé l'assignatura. Es tracta d'un aprofundiment del temari de la selectivitat de les assignatures el rendiment de les quals no sol ser l'òptim com a matemàtiques, física, química, tecnologia, electrtècnia i biologia. 

La finalitat del curs OBJECTIU SELECTIVITAT és afermar els coneixements d'aquestes assignatures perquè a l'hora d'enfrontar-se a l'examen l'alumne tingui sòlides bases, així controlarà la pressió que l'examen genera i podrà defensar-se millor. 

D'aquesta forma es pretén millorar la nota, que després és fonamental a l'hora d'entrar en certes carreres. 

En aquest curs s'adquireix seguretat ja que es treballa amb fitxes especialment preparada pel nostre cos de professors i enfocades a l'examen de la selectivitat. L'alumne rebrà exercicis, resums i tips dels temes dels quals ha d'examinar-se.

 

SELECTIVITAT UNED

Preparació orientada als alumnes amb estudis estrangers convalidables. La UNED (Universitat Nacional d'Educació a Distància) és l'encarregada de realitzar aquestes proves.

Informació de contacte

Contacta amb nosaltres. Utilitza el formulari per a una resposta ràpida

Xarxes Socials

 

Opinions

 

Formulari de contacte

Tots els camps són requerits

Localització

On estem per si ens vols visitar

Centre d'Estudis Galileo | Avís Legal | Tots els drets reservats | disseny web: ohmywebness.com