Entrevista a Belinda  “English teacher at GalileoEnglish

Per quines edats són les vostres classes d’anglès?

"Podem aprendre a qualsevol edat; per tant, nosaltres tenim alumnes des dels 8 anys. Segons la meva experiència, la millor edat per començar és un o dos anys abans de 6è de primària per iniciar el vincle amb l’idioma, la pronunciació, el vocabulari, etc.

Les classes són diferents per a cada edat; per exemple.els nens i nenes tenen un espai més lúdic amb jocs, contes, teatre i tecnologia incorporant sempre els continguts que necessiten per a la seva edat i sempre en grups reduïts.

Per a joves:

Per als joves o adolescents les classes són pedagògiques i divertides tot i estar enfocades a l’obtenció del First Certificate, objectiu important i necessari avui en dia. A més a més, aquest examen oficial implica un bon nivell d’anglès.

Per aquesta raó també oferim cursos a Irlanda i Anglaterra de 15 dies a l’estiu, aquestes vivències intensives de l’idioma aporten molta millor pronunciació, comprensió i seguretat a més d’enriquir el seu idioma."

Com són les classes d’adults?

"Els adults estem molt ocupats; per tant, les classes són de grups molt reduïts i en un entorn distès, divertit i estructurat afavorint la comunicació. En general, són un cop per setmana així no ens ocupen massa temps.

Tant per joves com per adults tenim constantment classes per preparar els exàmens oficials:

FCE (First), IELTS, PET, EOI."

Només oferiu classes per a grups?

"A mi m’agrada la meva activitat laboral, a més tinc molta experiència i és important per a mi mantenir la qualitat, a dia d’avui qualitat també significa “personal”.

Per això també oferim classes “one to one”, hi ha persones que necessiten aconseguir un objectiu específic, per exemple, un examen, una entrevista, etc.

De la mateixa manera, hi ha persones que necessiten un temps abans de participar en un grup o tenen horaris complicats..."

Quin idioma es parla a l’aula?

"Per suposat només l’anglès, a més és una pràctica acceptada avui en dia, tot i que de manera ocasional en el nivell elemental sí que necessito el meu castellà o català rústic!! Aquesta és l’avantatge de ser anglesa i poder parlar bé el castellà i una mica el català."

Informació de contacte

Contacta amb nosaltres. Utilitza el formulari per a una resposta ràpida

Xarxes Socials

 

Opinions

 

Formulari de contacte

Tots els camps són requerits

Localització

On estem per si ens vols visitar

Centre d'Estudis Galileo | Avís Legal | Tots els drets reservats | disseny web: ohmywebness.com