Àrees de formació

En aquest apartat pots trobar tots els nostres cursos encaminats a formar-te en professions actuals i amb alta demanda laboral.

Classes de reforç ESO i Batxillerat

Impartim classes de suport de totes les assignatures: matemàtiques, llengua espanyola, català, anglès, informàtica, tecnologia, electrotècnia, física, química, ciències socials, història, economia, biologia, història de l'art, geografia, filosofia.

Selectivitat

Et preparem per a l'Avaluació de Batxillerat per a l'Accés a la Universitat (EBAU), per a estudiants provinents de Batxillerats sigui Nacionals que Internacionals (Selectivitat UNED). També preparem per a la prova d'accés a la Universitat per a majors de 25/45anys. Totes les especialitats. En algunes convocatòries aconseguim el 100% d'aprovats.

Universitat

Cursos extensius i intensius d'assignatures impartides en la UPC de Vilanova (EPSEVG). Classes particulars en assignatures tècniques i científiques. Els nostres professors són tots titulats universitaris amb molts anys d'experiència. Elevat percentatge d'aprovat.

Anglès

Cursos d'anglès de diferents nivells, impartit per professors natius amb titulació i àmplia experiència en la docència.

Formació online

En aquesta modalitat en Galileo tenim una àmplia oferta formativa, des de cursos en vídeo fins a classes online via Skype. El nostre professorat posseeix una dilatada experiència en eLearnning.

Informació de contacte

Contacta amb nosaltres. Utilitza el formulari per a una resposta ràpida

Xarxes Socials

 

Opinions

 

Formulari de contacte

Tots els camps són requerits

Localització

On estem per si ens vols visitar

Centre d'Estudis Galileo | Avís Legal | Tots els drets reservats | disseny web: ohmywebness.com