IMMERSIÓ D’ANGLÈS A IRLANDA

Juniors de 12 a 17 anys

El nostre programa combina 30 hores de classes d’anglès amb una varietat d’activitats culturals i d’oci i la possibilitat de continuar practicant el llenguatge amb les famílies hostes. 

Irlanda

Terra acollidora i hospitalària tant pel caliu de la seva gent com pels seus llacs, petits poblets, el colors de les seves costes i la gran riquesa en extensions verdes,  boscos i rius.

County Clare

El comptat de Clare, on es troba la nostra escola, és famós per la seva bellesa, situat en el Mar Atlàntic, amb els coneguts penya-segats de Moher, les platges i les Illes d’Arran, espectaculars pel seu paisatge compost de roques d’estranyes formes, extensions planes i verdes i petits poblets costaners.

Els dofins són hostes habituals d’aquestes costes. Ennis, on es troba l’escola, és una petita ciutat de gran colorit, solcada pel riu i els seus petits ponts. El seu centre comercial, tranquil i acollidor, consta de cafès, pubs i petites boutiques.  És coneguda per la seva música. La música celta d’Irlanda es pot sentir arreu.

Excursions i activitats socials:

Els estudiants tenen una excursió de tot el dia cada dissabte, i també durant la setmana es faran excursions de mig dia: anar a la platja a veure dofins, surf, passeig en vaixell per el llac Derg, compres a Galway, excursions als penya-segats de Moher i visita al castell de Bunratty i Folk Park, d’aquesta manera els estudiant tindran una idea de la cultura irlandesa.

Un cop a la setmana hi ha discoteca, sempre supervisada per els tutors; una gran oportunitat per que els estudiants de diferents països es barregin entre ells.

El diumenge és el dia de la família, d’aquesta manera els estudiants fan una immersió total a la vida irlandesa.

horario_actividades_irlanda.jpg

 

Allotjament:

L’allotjament és en famílies, on podran practicar l’anglès i gaudir d’una estància acollidora. Les famílies també  prendran cura dels alumnes quan aquests no estiguin  a l’escola.

L'allotjament en famílies és sempre molt recomanable, ja què ofereix l’oportunitat de conviure amb la gent que parla la llengua que s’ha anat a millorar o a aprendre.

L'esmorzar i el sopar els fan amb la família amfitriona i aquesta també els hi prepara un “pocket lunch” per al migdia a l’escola.

alojamiento_irlanda.jpg

 

EL PREU INCLOU:

  • Allotjament i pensió completa
  • Classes de anglès
  • Activitats i excursions

EL PREU NO INCLOU

Bitllet d’avió 

 

Important:

Un responsable am experiència  acompanyarà en tot moment als juniors. Estarà amb ells a l’aeroport, durant el viatge i també durant tota l’estada a Irlanda, per atendre qualsevol incidència o problema que pugui sortir.

(mínim 6 estudiants)

Opcional:

Surf , hípica i tenis

IRLANDA PER ADULTS

A partir de 17 anys

El nostre programa per adults combina 15 hores de classes d’anglès per setmana amb les diferents excursions que es fan un cop per setmana; i la possibilitat de continuar practicant el llenguatge amb les famílies hostes. Las classes es fan en grups petits y es pot fer tots el nivells, també la preparació per fer el FCE i IELTS . 

County Clare

El comptat de Clare, a l’oest d’Irlanda, entremig de precioses esplanades i platges de somni, hi trobem una petita ciutat amb una escola que transmet l’ambient acollidor i familiar característic de la personalitat irlandesa. Barreja les activitats lúdiques i les classes de qualitat per fer-te sentir còmode i segur, i et permet aprofitar al màxim l’oportunitat de poder-te expressar i fer-te entendre en anglès.

Excursions:

Els estudiants tenen una excursió de tarda per setmana. Aquestes excursions, visiten llocs poc accessibles amb transport públic, i també inclou activitats com caminades per el Burren National Park, excursions amb barco pel Lough Derg, visites al Craggaunowen Centre, visites al Coole Park i també la visita al poble de Limerick. També se’n poden fer per lliure a les tardes i als caps de setmana. El poble té una important estació d’autobusos que permet visitar els llocs més destacats.

El dia 6 d’Agost és un dia festiu i no hi haurà classe. A canvi d’això, hi haurà una excursió de dia complet de 9.30h a 17h. 

Allotjament:

 El nostre curs d'estiu inclou allotjament en família. Les nostres famílies proporcionen als estudiants habitació individual, esmorzar i sopar. Els dies d’arribada són o dissabte o diumenge, finalitzant el programa també en dissabte o diumenge segons correspongui. També hi ha l’opció de que els estudiants puguin reservar una habitació amb dutxa privada i W. C. amb un preu  addicional de 50 € per setmana. (*)Hi ha un càrrec extra per allotjament durant més de catorze nits

El preu inclou:

 Aquest curs inclou la matrícula, mitja pensió allotjament en família, en habitació individual, excursions i trasllats a l'aeroport (en cas de que s’arribi a l’ aeroport de Shannon o Limerick a qualsevol hora o en cas de que arribin a l'aeroport de Dublín els diumenges si arriben o surten en l'horari de les 11.00 i les 17.00 hores.

Per 2 setmanes, el preu es de €1.080

Per3 setmanes de €1.580

 

El preu no inclou:

  • Bitllet d’avió
  • seguro

(*)Per als estudiants que hagin de fer un trasllat individual de l'aeroport de Cork el preu és de 1.175 € per dues setmanes, 1,650 € per tres setmanes.

 

Organitza:                                                

Belinda Gush
Telefono: 00 34 678 20 99 86
E-mail: galileoqualityenglish@gmail.com
E-mail: theenglishcentre@yahoo.es
logo_Galileo_English_small.jpg


 

 


 


 

 


Informació de contacte


  • Adreça: Rbla. Principal, 96
  • Localitat: Vilanova i la Geltrú (Barcelona)
  • Teléfon/WhatsApp 93 814 17 97
  • Mail: info@centrogalileo.com

Facebook     Instagram     twitter    YouTube     LinkedIn    Google+ 

Localització

Centre d'Estudis Galileo | Avís Legal | Tots els drets reservats | disseny web: ohmywebness.com