Avís Legal

GALILEO Centre d'Estudis és un centre d'ensenyança no reglada que ofereix cursos presencials i online.

Informació general:

Aquestes condicions generals regulen l'ús del servei del portal web  www.centrogalileo.com disponible a través d'internet.  La utilització de la nostra web li atribueix la condició d'usuari i suposa l'acceptació plena i sense reserves de totes les Condicions Generals en la versió publicada en el mateix moment en el que accedeix, així com de la nostra política de privacitat i tractament de dades personals. Ha de llegir atentament les Condicions Generals a cada una de las ocasions en que es proposi utilitzar la nostra web i els seus serveis.  Igualment la utilització dels serveis es troba sotmesa a els avisos, reglaments d'ús i instruccions posats en el seu coneixement en aquestes Condicions Generals.

 

Termes d'Ús:

L'estructura, components com fotografies, gràfics, sons i altres, enllaços, o altres continguts no poden ser copiats de forma intencionada per l'usuari.  La única còpia permesa que vostè pot tenir és la descàrrega automàtica que realitza el seu ordinador amb la finalitat de que la nostra web sigui vista en el seu ordinador. Sota cap circumstància el contingut d'aquesta web podrà ser venut, alquilat, duplicat, publicat, distribuït a qualsevol medi (CD’s, DVD’s, targetes d'enmagatzament massiu, etc), enmagatzemat, utilitzat sota “frames” o retransmés sota qualsevol altre propòsit sense autorització expressa i per escrit per part de GALILEO SCP. Els usuaris que siguin descoberts violant aquesta política tindrán l'accés prohibit, sense perjudici de penes adicionals contemplades per la legislació espanyola o internacional.

 

Privacitat i Protecció de Dades de Caràcter Personal

En cumpliment de lo disposat en l'article 5 de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal (en endavant, LOPD) li informem que les dades de caràcter personal que ens hagi proporcionat a través de qualsevol formulari electrònic que apareix en el nostre portal web, així com aquelles dades a les que accedim como consecuència de la seva navegació, consulta, sol·licitud o contractació de qualsevol  servei o transacció o operació realitzada a través de la web, serán recollits en un fitxer del que és responsable GALILEO SCP.  Pot exercir els seus drets d'accés, rectificació, cancelació i oposició al tractament de les seves dades personals, en els terminis i condicions previstos a la pròpia LOPD, dirigint la seva sol·licitud acompanyada d'un document d'identitat a les nostres oficines de GALILEO SCP o a través de l'adreça electrònica info@centrogalileo.com. Les finalitats de la recollida de les seves dades personals amb les que particularment s'indiquen a cadascuna de les pàgines on aparegui un formulari de registre electrònic.

Amb caràcter general, les dades de caràcter personal que ens proporcioni serán utilitzats per atendre les seves sol·licituds de serveis, així com informar-li sobre noves activitats o productes. En aquest sentit les seves dades personals podran ser tractades per elaborar perfils de mercat amb finalitats publicitàries. A efectes del previst a els articles 11, 12 i 34.e) de la LOPD presta el seu consentiment a que les seves dades poden ser comunicades a qualsevol dels professionals associats o col·laboradors per els fins abans indicats.

El consentimient per a la comunicació de dades de caràcter personal es revocable en qualsevol moment, si bé no tindrà efectes retroactius.  Si al contemplar les seves dades en el corresponent formulari ha manifestat la seva voluntat de rebre informació a través de correu electrònic consenteix que li enviem comunicacions comercials per via electrònica segons l'exigit per la Lley de Serveis de la Societat de la Informació i del Comerç Electrònic.

Li informem, igualment, que estan implantades les mesures de seguretat tècnica i organizatives necessàries que garanteixen les comunicacions a través de la web, així com la privacitat i seguretat de les dades de caràcter personal evitan la seva alteració, pérdua, tractament i/o accés no autoritzat, a compte de l'estat de la tecnologia, la natura de les dades enmagatzemades i els riscos a que estan exposats, ja provinguin de l'acció humana o del medi físic o natural. Tot això de conformitat amb el previs a l'article 9 LOPD i en el Real Decret 1720/07 d'11 de juny, per el que s'aproba el Reglament de mesures de seguretat de fitxers automatitzats que continguin dades de caràcter personal.

 

Limitació de la responsabilitat

www.centrogalileo.com  declina tota responsabilitat pels danys i perjudicis de tota naturalesa que puguin donar-se a l'ús que es pugui fer d'aquest portal web, dels seus serveis i continguts.  En concret tota la informació oferida des d'aquest portal té caràcter informatiu i consultiu, en cap cas tenen caràcter de compromís vinculant o contractual. Igualment infostreetpoint.com no pot respondee per les decisions que l'usuario pugui pendre basat en la informació obtinguda, així com per els possibles errors tipogràfics que poden contenir els documents i gràfics informatius de la mateixa.

Infostreetpoint.com no garantitza la disponibilitat i continuItat del funcionament del portal i/o dels seus serveis.  No obstant, quan això sigui possible s'advertirà prèviament de les interrupcions en el funcionament.

Titularitat del present Portal Web

A els efectes de lo establert a l'article 10 de la LSSICE: Llei de Serveis de la Societat de la Informació i del Comerç Electrònic, s'informa que la present web és responsabilitat de GALILEO SCP amb NIF J66120130 i adreça electrònica info@centrogalileo.com

 

Llei Aplicable i Jurisdicció

A l'utilitzar aquest lloc web s'accepten aquestes Condicions Generals d'Ús i Contractació, de manera que qualsevol tipus de disputa que s'origini per la seva utilització o contractació de serveis, serán resoltes a la legislació i fuero dels tribunals de Barcelona (Espanya). A els anteriors efectes i per a casos de notificacions escrites, podrà contactar amb nosaltres dirigin el seu comunicat a l'adreça indicada a l'apartat titularitat i dades identificatives.

Informació de contacte


  • Adreça: Rbla. Principal, 96
  • Localitat: Vilanova i la Geltrú (Barcelona)
  • Teléfon/WhatsApp 93 814 17 97
  • Mail: info@centrogalileo.com

Facebook     Instagram     twitter    YouTube     LinkedIn    Google+ 

Localització

Centre d'Estudis Galileo | Avís Legal | Tots els drets reservats | disseny web: ohmywebness.com